Otthonszépítész

Belső trendek 2019-ben

2018. december 28. 16:46 - Otthonszépítész

01_3.jpg

Most megosztjuk veletek a 2019-es év belső tér trendjeit. Ha felújításba kezdenél, akkor mindenképpen olvasd el, mi vár rád jövőre! Hat olyan irányt mutatunk, ami biztosan uralja majd a lakás trendeket jövőre.

1, Lenyűgöző falkezelés

A függőleges falfelületek továbbra is az otthonok középpontjában lesznek a kreatívabb megközelítésből. Az izgalmas borítások, mint a hajópadló vagy a gyapjú, mind jellemzi majd a 2019-es évet. A merészebb, 3D textúrák széles skálája megtalálható lesz az üzletekben, így bátran használd őket!

 02.jpeg

2, Pasztell színek a konyhában

Idán már sokan választották a pasztell színű kiegészítőket és bútorokat a konyhába, ami 2019-ben erősödni fog. A rózsaszín új utakat nyitott meg a lakberendezésben, de hódító lesz a lágy zöld és a puha szürke árnyalatai is. Akár a dekorelemek, akár a fal színe pompázik ezekben az árnyalatokban, biztosan jobban mutat, mint egy semleges fehér konyha.

 03_3.jpg

3, Különleges fogantyúk

A fogantyúkat gyakran elhanyagolják, nem fordítanak rá különösebb figyelmet, pedig igazán lényeges, mivel nyitod ki a szekrényeket. Bátran cseréld le az eredeti karokat és próbálj ki valami újat, ezzel a bútoraid is új életre kelnek!

 04_3.jpg

4, A természet közelsége

Idén is jellemző volt a lakberendezési trendekre a természetközeliség, de 2019-ben ez erőteljesebb lesz. Ez azt is jelenti, hogy elmoshatjuk a határt a kültéri és a beltéri bútorok között, tehát bátran tegyünk be a nappaliba egy kerti nyugágyat, vagy a teraszra egy fotelt! Ezeket a helyiségeket kombinálhatjuk monumentális növényekkel, hogy a természet még inkább jelen legyen.

 05_2.jpg

5, Nyugtató színek

Az előrejelzések szerint jövőre a nyugtató, mentális wellnesst idéző színek lesznek a népszerűek. Ezek enyhítik a környezetet, nyugalmat hoznak minden helyiségbe. A homályos, krétás árnyalatok között népszerűek lesznek a zöldek, a menta és a zsálya is, de megtalálhatjuk majd a görögdinnye, a visszafogott sárgabarack is. Ezeknek a színeknek a matt árnyalatai továbbra is hódítanak majd.

 06_1.jpg

6, Térkihasználás

A kisebb lakásokban eddig is láthattunk ötleteket a térkihasználásra, de ez most mindenhol hódítani fog. Legyen szó lépcsőkről, fali üregekről, asztalos résekről vagy a mennyezet alatti területről, a másodlagos funkció kihasználása nagyon trendi lesz.

 07.jpeg

Neked melyik trend lesz a kedvenced?

 

Képek forrása: getinmyhome.com
komment
Címkék: újdonságok

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszepitesz.blog.hu/api/trackback/id/tr3314519288
süti beállítások módosítása