Otthonszépítész

11 stílusos és praktikus gyerek bútor ötlet

2019. május 31. 08:40 - Otthonszépítész

00_4.jpg

A megfelelő gyerekszoba bútorok kiválasztása elengedhetetlen, ha praktikus, kényelmes és pihentető helyet szeretnének kialakítani a gyerekek számára. Különböző méretű kiságyak, asztalok, szekrények és polcok között válogathatunk, amíg meg nem találjuk a tökéleteset. A babaszoba megtervezése érdekében most mutatunk néhány praktikus megoldást!

Fehér ágy

Egy gyönyörű, fehér kiságy elengedhetetlen az újszülött számára. A klasszikus és időtlen kialakítás kényelmet biztosít a baba számára az egész éjszaka folyamán.

 01_1.png

Külső fogas

A ruházati sín egy nagyon jó alternatívája a szekrénynek, hiszen a kicsiknek úgysem less olyan sok holmija, amit akasztani kellene, de mégis stílust adhat a helyiségnek és praktikus is. Ha nem szeretnéd minden ruháját kinn tartani, akkor a következő napit is kikészítheted.

 02_18.jpg

Tömör tölgy asztal

Ez a minimál stílusba tartozó bútordarab egyszerre kényelmes és praktikus.

 03_17.jpg

Fehér fa kiságy

Stílusos alternatívát keresel a klasszikus kiságyhoz? Akkor válaszd ezt, ami tökéletesen beleillik bármilyen babaszoba stílusához.

 04_16.jpg

Fehér polcok

Ez az egyszerű fából készül polc segít feldobni az üres falfelületet és még jól is mutat, emellett praktikus.

 05_1.jpeg

Fiókos szekrény

A praktikus fiókok biztosítja a baba számára, hogy minden holmiját kényelmesen el tudd tenni, emellett nagyon jól mutat a szobában.

06.jpeg

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszepitesz.blog.hu/api/trackback/id/tr1014868896
süti beállítások módosítása