Otthonszépítész

Ötletek a szabadtéri nappalihoz

2019. április 28. 10:12 - Otthonszépítész

12_2.jpg

Ha igazán szeretnéd élvezni a jó időt a kertben, akkor elengedhetetlen egy olyan kiülős rész, szabadtéri nappali, amiben jól érzed magad. A hagyományos, műanyag kerti bútorokon kívül számos lehetőséged van arra, hogy csodálatosan berendezd a kinti teret. Mutatunk most néhány ötletet, amiket akár te is el tudsz készíteni!

1, Raklap kanapé

Idén hatalmas divat lett a raklapból készült bútorok használata, aminek az alacsony áron túl a másik előnye, hogy akár saját magad is elkészítheted. A raklapbútorok ugyanis meglepően könnyen összeállíthatók, úgy szabhatod az igényeidre, ahogyan neked a legjobb. Tehát ha úgy érzed, van egy kis kézügyességed, akkor szerezd be a raklapokat, varrj egyedi párnákat és egy olyan kerti bútorod lehet, amire mindig is vágytál.

 01_18.jpg

2, A modern nyugágy

A nyugágyakról ne azok a műanyag, sárgává fakult ágyak jussanak eszedbe, amit a strandokon lehet kibérelni. Igenis lehet stílusos és kifinomult egy ilyen fekvőhely. Nézz szét online vagy designe üzletekben, hogy ráakadj a legkülönlegesebb darabokra! Ha utána növényekkel rakod körbe, akkor igazán csendes, elvonulós kis zugot alakíthatsz ki a kertedben.

 02_10.jpg

3, Építs tégla bútort!

Ha egy tartós megoldásra vágysz, akkor mindenképpen gondolkozz el azon, hogy a ház falának egy részeként vagy a kerítésbe beépíted téglából a kerti bútort. Ez lehet egy egyszerű pad, amit lefestesz majd és párnákkal teszed kényelmessé, de akár adhatsz neki kanapé formát is. E mellé egy asztalt is felhúzhatsz vagy extra székeket és táróhelyet is, hogy még praktikusabb legyen a kinti nappalid.

 03_11.jpg

4, A bisztró szettek új élete

Ha elég nagy a kerted, akkor jó ötlet lehet a nagyobb bútorok használata, amit például a bisztrókban is látsz. Ezeket újra festheted vagy párnákkal teheted egyedivé.

 11_3.jpg

5, L-alakú kanapé

Keress egy meghitt sarkot a kertedben, ahol könnyedén elhelyezhető egy L-alakú kanapé. Ezekhez válassz élénk színű, vidám párnákat és plédeket, hogy meghitt hangulatot teremthess az esti órákban is és élvezhessétek a nyári estéket.

 05_8.jpg

6, Fókuszban a szabadtéri étkezés

A kertbe is nagyon jól beleillik az étkezőasztal, legyen az műanyagból, fémből vagy fából. Ha szeretsz kinn enni a családdal vagy a barátokkal, akkor mindenképpen egy nagyobb asztalt válassz, hogy ez legyen az egész kert középpontja.

 06_9.jpg

7, Az alkalmi, kerti iroda

Ha gyakran dolgozol otthonról, akkor biztosan jobban élvezed majd a munkát egy szabadtéri helyen. Szerezz be kényelmes széket és asztalt, ahol akár az ügyfeleidet is fogadhatod, és keress egy olyan helyet, ahol azért árnyékban is vagy.

 09_5.jpg

8, Párna a padlón

Nem kell sok hely vagy sok pénz ahhoz, hogy igazán meghitt kerti helyiséged legyen. Ha szereted a bohém lakberendezést, akkor neked ajánljuk azt a módszert, ahol párnákat és kisebb asztalkákat használva, szétszórtan alakítasz ki egy kerti kiülős helyet.

 08_6.jpg

9, Pad az árnyékban

Egy kerti pad igazán szuper dolog lehet, főleg ha egy árnyékos helyre tudod betenni, ahol aztán megpihenhetsz egy-egy nyárestén egy pohár borral a kezedben.

10_5.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszepitesz.blog.hu/api/trackback/id/tr7814790710
süti beállítások módosítása