Otthonszépítész

Változtass az otthonodon könnyedén!

2019. április 29. 10:36 - Otthonszépítész

02_11.jpg

Frissítenél kicsit az otthonodon? Meguntad a régi stílust? Most olyan apró trükköket mutatunk, amit kis energiával és költségkerettel megvalósíthatsz, akár egy hétvége alatt is.

1, Konyhai munkalap

A konyhai munkalapok szinte minden háztartásban a kacatok tárolására szolgálnak, hiszen ott felejted a főzéshez szükséges eszközöket, oda teszitek le a tényérokat, a leveleket, a jegyzeteket, a gyerekjátkokat és még sok minden mást is. Ez talán a legköltséghatékonyabb módja annak, hogy szép, rendezett konyhád legyen, ha erre a célra kijelölsz egy kisebb asztalt vagy komódot, esetleg polcot és mindig tisztán tartod a konyapultot.

 01_19.jpg

2, Illatos gyertyák

Számos oka van annak, hogy szeretjük az illatos kiegészítőket. Az egyik természetesen a csodálatos illat, a másik pedig az, hogy kinézetre is nagyon mutatósak, így minden lakást otthonossá varázsolnak.

 02_12.jpg

3, A dohányzóasztal

Nálad is papírok hegye áll a dohányzóasztalon? Akkor azonnal gondold újra, hogy mit és hogyan tárolsz rajta! Válassz egy kemény kötésű könyvet, tegyél rá egy tálcát vagy egy cserepes virágot, hogy hangulata legyen, a papírokat pedig tedd be egy fiókba, hogy ne heverjenek a nappalid központi helyén.

 03_12.jpg

4, A hármas szabály

Amikor valami kiegészítőt veszel, akkor abból egy darab sokszor nem mutat jól. Alkalmazd ilyenkor a hármas szabályt, és rendezd el őket hármas csoportokban, mert ettől úgy néz majd ki, mintha gondosan válogatott elemek lennének.

 04_11.jpg

5, A díszpárnák

Legyen szó az ágyról vagy a kanapéról, a párnák egyediséget és új stílust visznek minden helyiségbe.

 05_9.jpg

6, A tündérfény

Romantikus hangulatot kölcsönözhetsz bárhol a tündérfénnyel, ami gyakorlatilag egy halványan világító fényfüzér. Ezt elhelyezheted a hálószobában, a nappaliban vagy a kandalló fellett is, biztosan más hangulata less a környezetnek.

 06_10.jpg

7, Friss virágok

A friss virágok azonnal felfrissítik a szobát. Minden héten gondosan ügyelj arra, hogy legyen valamilyen friss virág a lakás központi helyén, hogy friss hangulatot árasszon.

07_5.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszepitesz.blog.hu/api/trackback/id/tr5214790772
süti beállítások módosítása