Otthonszépítész

Panellakás berendezési tippek

2019. július 02. 15:58 - Otthonszépítész

01_31.jpg

Sokan azt gondolják, hogy egy panellakás berendezése nem lehet otthonos, mindig olyan „panelos” marad. Pedig vannak olyan ötletek, amivel tökéletes kis lakást varázsolhatsz belőle, amilyenre mindig is vágytál.

Általában egy ilyen otthonnak nagyon kicsi a konyhája, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet ízléses és szép, amiben öröm a főzés. Bizonyos lakásokban már az is segíthet, ha kibontasz egy falat, de ha nem szeretnél ekkora munkálatokba kezdeni, akkor azt javasoljuk, hogy csináltass egyedi bútort! Ezzel tudod a legjobban elhelyezni úgy a szekrényt és az eszközöket, ami kényelmes és esztétikus. Emellett törekedj a világos színek használatára is!

A nappaliban már bátrabb lehetsz, lépj túl a komfortzónádon és nyugodtan vidd bele azt a stílust, amiről mindig is álmodtál! Itt is maradhatsz persze a minimalista stílusnál, de mivel ezek a terek nagyobbak, így érdemes kicsit merészebbnek lenni.

A hálószoba nagyon sokszor csak fél szoba, így itt is a világos színek javasoltak és a funkcionalitás, hiszen kevés lesz a hely arra, hogy pakolni is tudj.

A fürdőszobák általában ablaktalan, kicsi helyiségek, de ha előre megtervezed, akkor funkcionálisan és kinézetre is szuper helysége lesz a lakásnak. A legtöbb panelban kád van, de mi azt javasoljuk, hogy cseréld le zuhanyzóra, mert így rengeteg tered szabadul fel.

Az erkély az egyik legjobb dolog egy ilyen lakásban, hiszen igazi varázslatot lehet léterhozni egyedi megoldásokkal. Tedd tele párnákkal vagy paddal, válassz hozzá csodaszép növényeket és máris készen van a nyári kuckód!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszepitesz.blog.hu/api/trackback/id/tr2114987318
süti beállítások módosítása