Otthonszépítész

A tengerpart ihlette fürdőszoba

2019. május 30. 08:20 - Otthonszépítész

00_3.jpg

Habár a fürdőszoba nem adja át a teljes strandi hangulatot, mégis érezheted magad minden nap a tengerparton vagy egy hajón, ha a berendezést ehhez igazítod. Használd a kék és fehér színeket, valamint válassz ehhez illő kiegészítőket.

1, Legyenek fehérek a falak!

Egy tengeri fürdőnek két dolognak kell Lennie: pihentetőnek és éltetőnek. Fesd fehérre a fürdőszobát, adj hozzá hajózási kellékeket, keress kopott, tengerparti stílusú bútorokat és tükröket és máris egy nyári hangulatot árasztó fürdőt kapsz.

 01_24.jpg

2, Klasszikus stílus

Válaszd a klasszikus stílust, adj hozzá egy kis tengeri tényezőt a motívumokkal és kiegészítőkkel. Nem szabad túlzsúfolni, főleg ha kicsi a helyiség, így akár a falburkolatokat is alakíthatod úgy, hogy ezt a stílust idézzék meg a csövek, tükrök vagy a festmények és akár a tapéta is.

 02_17.jpg

3, Semleges fürdőszoba

Ha egy semleges fürdőszobát készítesz, akkor törekedj olyan tengeri témájú kiegészítőket válogatni, amelyek nagyon jól összeillenek. Ez lehet egy fogmosó pohár vagy egy törölköző vagy szőnyeg, a lényeg hogy harmonizáljanak.

 03_16.jpg

4, Homok színek

Nem kell kékben pompáznia a fürdőszobának ahhoz, hogy tengerparti hangulat legyen. Választhatod a homok színárnyalatait is, amelyek visszaköszönnek a burkolaton, a bútorokon és a kiegészítőkön is.

 04_15.jpg

5, Díszítsd kékkel!

Ha egy semleges fehér szobád van, akkor válassz kék színű kiegészítőket, amelyek szintén megidézhetik a vitorlázás hangulatát.

 05_11.jpg

6, Válassz hajózási kiegészítőket!

Azt már máskor is láttuk, hogy egy lakásban olyan dolgok is nagyon jól mutatnak, amelyeket egyébként nem ott használnánk. Ezért szerezz be olyan hajózási kellékeket, amit el tudsz képzelni a fürdődben és helyezd el praktikusan.

 06_13.jpg

7, A jachtklub

Kombinálhatod a tengeri elemeket egy jachtklub hangulatával is, ha erre a megjelenésre szeretnél törekedni. Használd jól a színeket, a csíkokat és a szőnyegeket, hogy elegáns klub hangulatot alakíts ki.

 07_7.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszepitesz.blog.hu/api/trackback/id/tr2114868872
süti beállítások módosítása