Otthonszépítész

Ez most a fürdőszobai trend!

2019. április 30. 11:08 - Otthonszépítész

01_21.jpg

A fürdőszoba mindenki számára egy olyan hely, amit szeretne elegánsan, stílusosan és otthonosan berendezni, hogy jól érezze magát ott, amikor használja. Most új trend hódít a fürdők berendezésében, mégpedig a szobanövények!

Ugyanis kevés olyan fürdő van, ahol szobanövényekkel díszítik a teret, szóval ha a tiéd is ilyen, akkor itt az ideje új növényeket beszerezni és egyenesen a fürdőbe vinni.

02_14.jpg

Azért mielőtt elrohannál a legközelebbi árushoz, gondold át, hogy például hova tudod elhelyezni? Ugyanis nem minden fürdő alkalmas arra, hogy polcokra, kis asztalokra vagy szekrényekre tegyük a növényeket. Tárolhatod a földön is, ha van helyed, de a vásárlás előtt ezt mindenképpen gondold át, hogy ne a virággal a kezedben szembesülj azzal, hogy nincsen neki helye.

03_13.jpg

Ha van helyed, akkor még mindig van, mit átgondolni, ugyanis a növényeknek nem mindegy, hogy mennyi fény szűrődik be. Ha például nincsen ablakod a fürdőben, akkor csakis olyan növényt válassz, ami jól bírja fény nélkül, de azért néha napján ezt is tedd ki egy kicsit a lakás naposabb részére!

04_12.jpg

A választásnál az is fontos szempont, hogy melyik növény mennyire bírja a párát. A fürdő ugyanis egy párás helyiség a mindennapi használatból adódóan.

06_11.jpg

Ha minden szempontot figyelembe vettél, akkor pedig nincs más hátra, mint beszerezni a növényeket, hogy neked is a legújabb trendekhez igazodó fürdőszobád legyen, ami a nyugalom szigete lehet számodra és az egész családnak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszepitesz.blog.hu/api/trackback/id/tr2414790838
süti beállítások módosítása