Otthonszépítész

Zöldítsd be a hálószobát!

2019. május 29. 19:03 - Otthonszépítész

00_2.jpg

Te is szereted a természet közeli lakásberendezést? Akkor zöld ötleteink neked valók! Különösen jó választás, ha a hálószobádat pezsdíted fel egy egyszerre nyugtató és zöld árnyalattal.

1, Válaszd a zöld leveleket vagy a virágos nyomatokat!

A botanikai minták frissessége és zamatossága örömet és életet ad a szobának. Olyan, mint a tavaszi első rügyek, és erre ébredhetsz minden reggel. A romantikus, friss motívumok nagyon jól mutatnak kékkel vagy erősebb tónusokkal is.

 01_22.jpg

2, Idézd meg az erdőt!

A mély zöld kicsi és nagy helyiségekben is tökéletesen mutat, főleg ha tiszta, fehér vagy világos árnyalatokkal van keverve. A nap folyamán ugyanis változik a szoba hangulata, egyszerre less energikus a reggel és nyugodt, mély az éjszaka.

 02_15.jpg

3, Legyél merész!

A zöld és a kék falburkolatok és textíliák kontrasztja igazán vérpezsdítő lehet. Használd mellé a fényes, szürke és fehér színeket, és így biztosan nem lehet túl sok a színekből. Nagyon jól kombinálható továbbá fa színű bútorokkal is.

 03_14.jpg

4, Retro és mégis modern

A mustár sárga színt sokan még mindig a retro vonalhoz kötik, pedig ha például smaragdzölddel vagy nyugtató árnyalatokkal van kombinálva, akkor igazán modern helyiséget lehet kialakítani.

 04_13.jpg

5, Készíts egy világos teret!

Annak érdekében, hogy a falak maradjanak a szoba központjában, válassz fehér függönyöket és sápadt padlót, valamint alakíts ki kisebb világos területeket a szobán belül.

 05_10.jpg

6, Ne felejtkezz meg a pasztell színekről!

Nyugodt árnyalatokkal, hangulatos paplan rétegekkel és finom szőnyegekkel igazán nyugtató szobát tudsz kialakítani, amit pasztell színekkel tudsz kombinálni.

 06_12.jpg

7, Használd a bútorokon!

Kicsit merész lépésnek tűnik, de az ágykeret is lehet zöld! Ha úgy érzed, hogy kell egy kis izgalom a szobába, akkor bátran kombináld a bútorokat is a különböző zöld árnyalatokkal.

07_6.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszepitesz.blog.hu/api/trackback/id/tr2914868784
süti beállítások módosítása