Otthonszépítész

Így kell kényelmes konyhát tervezni!

2019. május 29. 19:19 - Otthonszépítész

01_23.jpg

Amikor a konyhát tervezed, akkor nagyon sok szempontot figyelembe kell venni, hiszen a legtöbb helyen ez egy központi eleme a háznak. Viszont, ha kicsi is a konyha, akkor is praktikusnak kell Lennie, hogy kényelmesen lehessen elkészíteni a finom falatokat.

Mivel nem könnyű ezeket a szempontokat végiggondolni, így most mutatunk néhány szempontot a tervezéshez.

Konyhabútor

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy egyedi konyhabútort terveztethetünk, akkor jól gondold át, mennyi tárolóhelyre lenne szükséged, mekkora konyhapult lesz hasznos neked és ezután már könnyen megvalósíthatod az ötleteket.

Ehhez a legjobb, ha kutatást végzel, bekukkantasz barátok konyhájába vagy elmész egy lakberendezési osztály konyha részlegére, így nem csak papíron kell gondolkodnod. Ha a praktikus megoldások megvannak, akkor következik a színek és anyagok összeválogatása. Ezt is jobb személyesen megnézni, anyagokat megfogni, hogy tudjad, egyezik-e az elképzeléseddel.

02_16.jpg

A megfelelő cég

Érdemes több helyről árajánlatot kérni és a referenciákról is képeket kérni, mert könnyen eshet az ember abba a csapdába, hogy átverik. Mindenképpen egy jól leigazolható vállalkozót vagy céget keress, hogy a munka közepén biztosan ne hagyjon cserben.

03_15.jpg

A színek

Mielőtt kifested a konyhát, válaszd ki a munkalap színét, mert így hosszabb távon jobban jársz. Ugyanis a falak színét könnyebb less a bútorhoz igazítani. Vigyél haza minden esetben mintákat, amit reggel és este is érdemes megnézni, mert így jobban fogod látni, hogy passzolnak-e egymáshoz az árnyalatok.

04_14.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszepitesz.blog.hu/api/trackback/id/tr9714868806
süti beállítások módosítása