Otthonszépítész

Tavaszi függöny trendek az otthonodban

2019. március 31. 16:41 - Otthonszépítész

01_17.jpg

A nappalok most már hosszabbak, egyre többet süt a nap, a levegő is melegebb, így itt az ideje, hogy az otthonunk is megszabaduljon a téli komorságtól. Ehhez azonban nem kell időigényes és költséges felújításokba, hiszen van néhány olyan dolog, amit évszaktól függően lecserélhetünk a szobákban. Ilyen a függöny is!

Most megmutatjuk a tavaszi függöny trendeket, amik hódítanak 2019-ben!

1, Friss virág

A viragos kiegészítők tökéletesek ahhoz, hogy tavasszal diszítsük az otthonunkat és könnyen alkalmazkodnak szinte bármelyik stílushoz. Válassz olyan trendi színeket, mint a korall, élénk lila vagy a klasszikus rózsaszín, amelyekbe csempéssz bele egy kis kifinomult mintát.

 02_9.jpg

2, Mustár sárga

A mustár a tavasz kulcsfontosságú színe, ami szemet gyönyörködtető árnyalat, amely azonnal vidámmá varázsolja a szobát.

 03_10.jpg

3, Időutazás

Itt az ideje, hogy a retro irányzatok felé fordulj! A geometriai alakzatok és a merész nyomatok nagyszerű karaktert adnak az otthonodnak. Friss, elegáns megjelenése lehet az egész helyiségeknek, ha élénk színeket választasz, mint a srágák, a narancs vagy akár a zöld. Mi lenne vidámabb annál, mint hogy 70-es évek hangulatába kerülj?

 04_10.jpg

4, Hozd be a kert hangulatot

Nagyon vidám lehet egy helyiség, ha a szabadban lévő növények mintáját is becsempészed akár a falakon, akár a függönyökön. Válassz pálmaleveleket, hibiszkuszt, lombos fákat, hogy természetközeli hangulatba kerülj.

 05_7.jpg

5, Lágy pasztell

Lehet, hogy klisé, de van egy oka annak, hogy a pasztell színek a tavaszhoz kapcsolódnak. A rózsaszín és levendula árnyalatának puha és nyugtató vonzereje gyakran megnyugtatja a szobát. Ha finom változásokat szeretnél otthonodba, akkor nagyon jó választás a zöld, kék és a sárga pasztell árnyalatokban.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszepitesz.blog.hu/api/trackback/id/tr1914729817
süti beállítások módosítása