Otthonszépítész

Dekorációs ötletek kis fürdőszobákba

2018. december 15. 13:23 - Otthonszépítész

A legkisebb fürdőszobákban sem kell lemondanod az egyedi dekorációról vagy a mintás falakról. Egy jól megválasztott szín, stílus vagy minta ezt a helyiséget is feldobja majd.

05.jpg

Amikor egy kisebb fürdőszobát díszítesz, a falakat nem szabad elhanyagolni, hiszen ez jó módja annak, hogy kialakíts egy belső hangulatot, ami magával ragad. Többféle stílus közül válogathatsz, mi most bemutatunk egy vagány trópusi mintát és egy letisztultabb, rusztikus világot.

Trópusi hangulat

Sokan nem merik a fürdőszobában bevállalni a mintákat, mivel félnek tőle, hogy összenyomja a teret. Viszont a trópusi hangulat igazi luxus környezetet teremthet a jól megválasztott kiegészítőkkel és bútorokkal. Ezek a tapéták lehetnek 3D mintásak, falfestmény hangulatúak, a mintáknak köszönhetően játszhatunk a helyiség mélységével, aminek köszönhetően nagyobbnak tűnik, mint valójában.

Egy gyönyörű, bonyolultabb műalkotást örömmel fogadnak a látogatók is. A zöld színek pedig tekintélyt kölcsönöznek a fürdőnek. Mindez nagyon jól működik természetes anyagú bútorok kombinálásával is, de a fémes berendezésekhez is passzolnak.

Ha fokozni szeretnéd a trópusi hangulatot, akkor helyezz el néhány növényt, amelyek amellett, hogy tökéletesek dekorációnak, még a levegőt is tisztán tartják.

 

Rusztikus élet

A rusztikus stílus újra hódít, így sokan fordulnak ehhez a stílushoz az egész lakásban. Azt viszont kevesen tudják, hogy a fürdőszobához is kiválóan illik. A betonhatás, a fém vagy a márvány mind masszív kinézetet adnak a falnak, és egy különleges helyisége lesz a lakásnak. Kombináld autentikus festményekkel, hogy új életet adj a térnek! A világítással tovább fokozhatod a minták térhatását.

Ez a stílus tökéletesen illeszkedik egy egyszerű fürdőszobába, de egy lakosztályba is a semleges színpaletta miatt. A fa elemek gyönyörűen beleillenek a szoba stílusába.

Ha a fürdőszoba átalakításán gondolkozol, akkor merj elrugaszkodni a hagyományos stílusoktól és próbálj ki valami újat!

komment
Címkék: lakberendezés

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszepitesz.blog.hu/api/trackback/id/tr1514486212
süti beállítások módosítása