Otthonszépítész

Skandináv életérzés az ebédlőben

2018. december 15. 13:37 - Otthonszépítész

A skandináv stílus most hódít a lakberendezésben és a mindennapokban is. Nem is gondolnád, hogy milyen könnyű átalakítani a lakás helyiségeit, hogy ezt a stílust tükrözzék.

 01_2.jpg

Az ebédlő nagyon sok családnál a lakás központja, hiszen itt fogadnak vendégeket, itt eszik együtt a család. Ezért is fontos, milyen stílusban rendezzük be, hogy jó érzés legyen ott tartózkodni. Egy tiszta, kellemes hangulatú helynek kell lennie, melyre nagyon jó megoldás lehet a skandináv stílus adaptálása.

A rusztikus textúrájú tapéta a fa kiegészítőkkel, a letisztult színekkel egy olyan teret alkot, amivel éreztethetjük ezt a stílust. Törekedj a minimalista berendezésre, hogy a szoba mindig rendezettnek tűnjön.

02_2.jpg

A márványhatás a falakon megadja az ebédlő erősségét, a fekete-fehér falfestmények pedig nagyon jól működnek majd ebben a térben, mivel szinte bármi mással kombinálható. Az egyszerű, klasszikus fából készült bútorok és színes kiegészítők harmonikus egységet teremtenek, így álmaid skandináv otthona végre valósággá válhat. A növényekkel becsempészhetsz egy kis frissességet is a helyiségbe.

Az egyéb dekorációs elemek kiválasztása már könnyű feladat lesz, mivel a minimalista, egyszerű színeket és anyagokat kombináló elemek mindenhez illenek. Azt viszont tartsd észben, hogy a kevesebb néha több!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszepitesz.blog.hu/api/trackback/id/tr1414486278
süti beállítások módosítása